Gépvédelemről általában

A rezgésdiagnosztikával történő gépvédelem a gép pillanatnyi állapotának folyamatos nyomon követésén alapszik. A rezgésjelek folyamatos felügyelete elősegíti a kívánt állapottól való eltérések felismerését. A gépvédelmi rendszer a kritikus határérték túllépésénél riasztójelzést ad és a veszélyes állapot elérése esetén lekapcsolja a berendezést, mielőtt még komolyabb kár, illetve következmény lépne fel. Nagy értékű, valamint a termelés és a biztonság szempontjából fontos gépeknél jelentős előnyhöz juthatunk a gépvédelmi rendszerek alkalmazásával a karbantartás és az üzemeltetés területén egyaránt.
A gépvédelmi rendszerek és a diagnosztikai rendszerek együttes alkalmazásával a hibák korai felismerése és ezáltal a hátralévő élettartam előre jelezhetősége lehetővé teszi a karbantartási tevékenységek pontosabb tervezését és így a költségek további csökkentését.

D3N-PLC

    Kis és közepes gépek rezgésvédelmét megvalósító eszköz. Alkalmazható szimpla rezgésszint kijelzésre vagy tényleges védelmi rendszerként.

További információk


Kis gépek védelme (CTC)

    A PRO - ból származó VP sorozat védelmi és relé rendszer a jelkondicionálótól, vagy a loop árammérőtől kapott jelből kiszűri a határt túllépő extrém értékeket és képes riasztásra, vagy a gép leállítására.

További információk

Delta3N Kft. 1996-2024 © Minden jog fenntartva.
PDM-RCM Termográfia Termokamera - Wuhan Guide Gépvédelem Rezgés Ultrahang szivárgás
Delta-3N Kft. Kastély Mernye Kastély Szentgáloskér
Látogatott weboldalak készítése és keresõoptimalizálás